KREDİ KARTI BİLGİLERİ OLMADAN
15 GÜN ÜCRETSİZ DENE
Rent A Car Yazılımı

Rent A Car Yazılımı

Günümüz iş dünyasında icra edilen işlerin boyutunun artması ile birlikte teknolojiden yararlanmak pratikliği sayesinde bir zorunluluk halini almıştır. Bu kapsamda kendini geliştiren sektörlerden birisi de rent a car firmalarıdır. Rent a car firmalarının işlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yapmalarını ve işlerini takip etmesi maksadıyla geliştirilen rent a car yazılımı

Rent A Car Yazılımı

Günümüz iş dünyasında icra edilen işlerin boyutunun artması ile birlikte teknolojiden yararlanmak pratikliği sayesinde bir zorunluluk halini almıştır. Bu kapsamda kendini geliştiren sektörlerden birisi de rent a car firmalarıdır. Rent a car firmalarının işlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yapmalarını ve işlerini takip etmesi maksadıyla geliştirilen rent a car yazılımı, araç kiralama firmalarında kiralama, rezervasyon, muhasebe gelir ve gider işlemleri, araç bakımları ile ilgili bilgilerin takibini sağlar. Programda müşteri bilgileri tanımlanabilir. Yazılım ile müşteri ve araç bilgilerinin yanında kiralama işlemleri, rezervasyon işlemleri ve araç gelir gider durumları işletmeciye döküm halinde sunulabilir. Titarus yazılımı sayesinde bir rent a car firmasının ihtiyaç duyabileceği bütün süreçler kontrol altına alınarak, uzaktan da rahatlıkla yönetilebilir.

Rent A Car Yazılımı Nedir?

Araç kiralama sektörü içerisinde bulunuyorsanız ve yaptığınız işin sistemli ve güvenilir bir şekilde yürümesi öncelikli hedefiniz ise mutlaka araç kiralama yazılımına ihtiyacınız var demektir. Söz konusu yazılım geliştirilirken sektör içerisinde ihtiyaç duyulan her şey düşünülmüştür. Titarus, kullanımı son derece kolay bir ara yüze sahiptir. Sistem içerisindeki yüksek güvenlikli yetki hizmeti aracılığı ile siz şirkette bulunmadığınız zaman dahi işler sorunsuz şekilde yürütülür. Yazılımın yetki sistemi aracılığı ile çalışanların programın çeşitli menülerine erişimini engelleyebilir, sadece kendi yetki alanları ile ilgili menülere erişim sağlayabilirsiniz. Günümüzde birçok firma, çalışanların şirket kayıtları ile oynaması konusundan mustariptir. Söz konusu yazılım sayesinde şirket sahibi bu tür olumsuzluklarla karşılaşmaz.

Programın etkili kontrol sistemi ile birden fazla ofise sahip olan firmalar tüm merkezleri tek bir pencere altında görebilirler. Yazılımın güçlü veri tabanı sayesinde şube sayınız kaç olursa olsun tüm şubeler aynı veri tabanını kullanarak yapılan işlemleri kayıt altına alabilirler. Şirket sahibi ya da yöneticisi de yapılan bu işlemleri tek bir merkezden kontrol eder. Araçların şubeler arasında transfer edilmesi durumlarında da hangi aracın hangi şubede olduğu sistem üzerinden görülebilir. Müşteri arzu ederse aracı farklı bir şubeye de teslim edebilir. Program üzerindeki müşteri sözleşmesine her şubeden ulaşılabilir.

Titarus Rent Yazılımı Kullanmanın Avantajları

Rent a car yazılımı bu sektörde faaliyet gösteren işletmeler için onlarca farklı avantajı beraberinde getirir. Bu kapsamda öne çıkan avantajlı durumları aşağıda görebilirsiniz.

Yazılım sayesinde yapılan işlemler direkt olarak kasa ve müşteri kartlarına işlenebilir.

Rezervasyon işlemi yapılan araçlar her aracın kendine ait rezervasyon takvimine işlenir. Bu sayede aynı aracın aynı saatte aynı müşteriye rezerve edilmesinin önüne geçilir.

Araç kiralama işlemlerinde komisyoncu firmadan istifade ediliyorsa komisyon miktarları geri takip edilebilir. Aynı zamanda komisyoncuların hak ettikleri komisyon miktarları ve bu zamana kadar alınmış olan komisyonlar ayrıntıları ile görülebilir.

Her araç için ayrı olacak şekilde hasar formu hazırlanarak araçlar müşteriye teslim edilmeden önce iç ve dış kısmında bulunan çizik, göçük gibi olumsuz durumlar kayıt altına alınmış olur.

Araçların kasko, sigorta, vergi, vize durumları yazılım sistemindeki takvim aracılığı ile takip edilebilir. Yazılımda bulunan araç gider kartına araç ile yapılan giderler girilerek gerekli gelir gider analizi yapılabilir.

Yazılımda kullanılan para birimi dövize çevrilebilir ve yapılması gereken kar hesabı döviz ile hesaplanabilir.

SON BLOG YAZILARI

Önemli Araba Arıza İşaretleri

Araç kullanımı konforlu olduğu kadar çeşitli riskleri de beraberinde getirir. Güvenli ve konforlu bir sürüş için araç sürücüsünün hem aracın genel durumu hem de oluşabilecek arıza hallerine karşı sürekli tetikte olması gerekir. Günümüz araçları, güvenli sürüş için ön panelde pek çok uyarı ile donatılmıştır.

Dizel ve Benzinli Araçların Avantaj Dezavantajları

Günümüzde araba sahibi olmak hayat kalitesini doğrudan olumlu yönde etkiler. Tabii ki araba sahibi olmanın belirli maliyetleri ve seçtiğiniz arabanın yakıt türüne göre çeşitli avantaj ve dezavantajları bulunur. Bu yazımızda dizel ve benzinli araçların avantajları, dezavantajları nelerdir sorusuna yanıt ararken, her iki türü de derinlemesine incelemeye çalışacağız.

HGS ve OGS Araç Sınıfları

Köprü, otoyol gibi ücretli gişelerden geçişlerde kullanmak üzere OGS ya da HGS almak için kullanılan aracın sınıfı önem taşımaktadır. Araçlar çeşitli sınıflara ayrılır ve bunlar.

Oto Kiralama ve CRM Programı

Oto Kiralama ve CRM Programı, araç kiralama işiyle uğraşan şirketlerin mevcut ve potansiyel müşterilerinin ihtiyaçlarını belirlemek ve bu doğrultuda stratejiler geliştirmelerinin yanı sıra ve maliyet kontrollerini de önemli ölçüde yapabilmelerini sağlayan yazılımdır.

Filo Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Filo oluştururken dikkat edilmesi gerekenler, hem araç kiralama şirketleri hem de yaygın hizmet ağı olan şirketler tarafından filo oluştururken uyulması gereken kurallardır. Birazdan açıklayacağımız sebep ve sonuçlar, hem satın alırken kazançlı bir yol izlemenize hem de satın alma sonrasında ve gerektiğinde satarken size kolaylık sağlayacak etkenler barındırmaktadır.

Kiralık Araçla Kaza Yapmak

Having an accident with a rental car is an annoying situation due to both possible material and moral losses and bureaucratic procedures that you have to deal with. The general causes of traffic accidents in our country are; reckless drivers, drunk driving.

Araç Aboneliği

Hem kişisel hem de iş hayatında ortaya çıkan nedenlerle bir arabaya ihtiyaç duyduğunuzda ilk seçenek yakınlarınızdan ödünç almaktır. Bu seçeneğin uygun olmadığı durumlarda ise sıfır ya da ikinci el araç satın almak ya da kiralama opsiyonlarını düşünmek gerekir.

Periyodik Bakım

Periyodik araç bakımı, üretici tarafından yapılan testler sonucu belirlenen aralıklarla yapılan, aracın parça ve sıvılarının gerekli durumlarda değişim ve tamirinin yapıldığı, bununla beraber hem araç ömrünü hem de güvenliği olumlu etkileyen işlemlerin tamamıdır.

Koronavirüsten Korunmak için Araç Temizliği

Türkiye yaklaşık bir buçuk yıldır korona virüs ile mücadele ediyor. Çeşitli yasaklar, hayatın yavaşlatılması için kapanma ve kişisel önlemlerin uygulanması ile virüsün yayılma hızını azaltmaya çalıştık. Kişisel hijyen virüsle mücadelede en önemli etken olsa da kullandığımız arabaların da hijyeni bir o kadar önemlidir.

Kiralık Araç Takip Sistemi

Kiralık araç takip sistemi, rent a car şirketlerinin araçlara taktıkları küçük bir cihazın GPS bağlantısı ile merkeze bilgi göndermesini sağlayan, bununla beraber yer bildirimi ile anlık takibini sağlayan bir sistemdir. Araç kiralama şirketleri açısından, kiraladıkları aracın değeri göze alındığında maliyet ve güvenlik çok önemlidir.

Rent A Car Şirketi Açmak için Neler Gereklidir?

Günümüzün en hızlı gelişen sektörlerinden biri haline gelen araç kiralama – rent a car sektöründe yatırım yapmak için belli şartları yerine getirmek gerekir. Rent a car açmak hem yatırım boyutuyla hem yasal prosedürleri ile hem de tüm süreçlerin sonunda yönetimi ile başlı başına ele alınması gereken bir süreçtir.

Rent A Car Çalışma Sistemi

Rent A Car Çalışma Sistemi, şirketin kurumsal yapısına, sektörün durumuna ve tabii ki dönemsel olarak değişiklikler gösterebilir. Bilindiği gibi her şirket kendi iç dinamiklerine uygun olarak çeşitli stratejiler ve çalışma prensipleri belirler. Rent a car şirketleri için de bu durum geçerlidir.

Araç Kiralama Sözleşme Programı

Rent a car firmaları için yapılan sözleşmelerin geçmişe dönük incelenebilir olması, belirli bir düzen içerisinde saklanması ve ihtiyaç halinde yeni sözleşmelerin kolayca hazırlanması hayati öneme sahiptir. Geçmişte kağıt baskılar halinde saklanan sözleşmeler günümüzde dijital ortamda saklanabilmektedir.

Araç Kredisi İçin Gerekli Evraklar

Araç kredisi için gereken evraklar bankalar tarafından kredi talep eden kişilerin kimlik, adres, ödeme gücü gibi bilgilere sahip olmak için talep ettikleri, kişinin kredi notu ile birlikte bir anlam ifade eden belgelerdir. Bu belgeleri ve açıklamalarını yapmadan araç kredisi hakkında kısa bir bilgilendirmenin doğru olduğunu düşünüyoruz.

Araç Satın Alırken Meydana Gelen Giderler

Sıfır ya da ikinci el bir araba satın almak hemen hemen herkesin hayalidir. Bu yazımızda sizlere satın alma süreci öncesi ve sonrasında karşılaşacağınız ek maliyetlerden yani araç alırken meydana gelen giderlerden bahsedeceğiz.